Zakelijk

Portretfotografie op locatie

Portretfoto’s nodig van je medewerkers? Maar dan wel in de omgeving waarin ze werken? Ik verzorg het graag. Als losse opdracht of als onderdeel van een bedrijfsreportage.

Voordelen van portretfoto’s op locatie

Portretfoto’s op locatie hebben als grote voordeel dat je in een foto veel kunt vertellen over iemands werk of achtergrond. Het resultaat is een portretfoto die een verhaal vertelt. En dát is de kracht van goede fotografie; ze vertelt een verhaal. En daarmee ondersteunt de foto het verhaal op je website of andere communicatie-uiting.

Bedrijfsfotografie

Zoals gezegd; ik verzorg niet alleen portretten, maar ook andere vormen van bedrijfsfotografie waarbij de mens centraal staat. Bij voorkeur werk ik met natuurlijk licht. Waarom? Omdat dat het mooiste resultaat oplevert. Naturel, eerlijk en karakteristiek.

Business Relations & Portfolio: *Administratie Support Boxtel *Allemaal Tejater *BN Destem *CityDwellers *De Design Makelaar *De Hilverbode *De Kruisruimte *Diana Bokje *Eindhovens Dagblad *Eva Gems And Jewels *Fotoclub.NL *Funky Hair *Marie-José Brandsen *Nederlandse Fotobond *Oirschots Weekjournaal *Peter van Tuijl *Proactive Translations *RE-INTEGRATIE Support *STYLENEXT *Helderende Zaken 
Mobiele versie afsluiten