Zorg & Welzijn

Fotografie voor zorg & welzijn

Fotografie voor zorg & welzijn

De zorg is mensenwerk. Een zorgvuldig samenspel tussen medewerker, cliënt en familieleden/verwanten. Dat stelt speciale eisen aan de fotografie en aan de fotograaf. Je moet kunnen omgaan met uiteenlopende cliënten en situaties. En zorgen voor onderscheidende fotografie die past bij de organisatie.

Foto’s die een verhaal vertellen

Als fotograaf leg ik graag verhalen vast. Elke foto die ik maak is een verhaal op zichzelf. Het verhaal van mensen. En alle foto’s tezamen vertellen het verhaal van jouw organisatie. Ik loop op de achtergrond mee en leg de momenten vast zoals ze zich aandienen. Spontaan en (vrijwel) zonder sturing. Dit heet: documentaire fotografie. Beelden die het leven vangen. Als je naar de foto kijkt, lijkt het alsof je onderdeel bent van de situatie. Dichtbij, persoonlijk en levensecht.

Wat kun je van mij verwachten?

Ga je met mij in zee, dan spreken we de opdracht zorgvuldig door. We maken een plan van aanpak, waarna ik aan de slag ga. Als ‘fly on the wall’ loop ik mee in de organisatie. Ik leer de mensen die ik fotografeer graag kennen. Daar neem ik  ruimschoots de tijd voor. Ik ben gewend om te gaan met mensen met een beperking. Ik heb interesse in de omstandigheden waarin ze leven, ik heb respect voor hen en ik stel hen op hun gemak. We doen het sámen.

Business Relations & Portfolio: *ClubSAM *GGZE *Kansplus-Sien *MEE NL *METAKIDS *Zuyderland-Hostel
Mobiele versie afsluiten