CONTACT

 

OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF? LEUK!

 

Ben jij op zoek naar een fotograaf die met passie en aandacht jouw verhaal in beeldvorm vastlegt? Ik ben altijd enorm nieuwsgierig als ik hoor dat mensen daarnaar op zoek zijn. Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op, dan komen we daar snel achter!

“Annemarie heeft passie voor haar vak en gaat voor het perfecte plaatje.”

Het is nogal wat als dat van je gezegd wordt en eerlijk is eerlijk: het voelt als een groot compliment. Het staat waarschijnlijk ook wel heel kernachtig verwoord voor de wijze waarop ik tracht te werken. Enthousiast en met een grote mate van betrokkenheid tot de persoon waarvoor ik werk. Geen haastwerk, maar een aanpak waar de nodige zorg en aandacht uit blijkt. Spreekt deze aanpak je aan en spreken de beelden op deze site je aan dan is de basis wellicht gelegd voor een goede samenwerking! Zowel op locatie als in mijn toekomstige studio aan huis.

Neem gerust contact op, indien je meer specifieke informatie wilt, dan stuur ik jou de Cliënt Guide toe. Daarin staat alles over mijn werkwijze, de tarieven, nabestellingen, jouw vragen en kledingadviezen.

 

SAMEN AAN DE SLAG?

I avrievision@gmail.com I 06-18745266 I De Venne 15, 5091 BX Middelbeers (N.B.)

 

 

Disclaimer


TFP mogelijkheden

Ik behoud altijd het recht om de gemaakte foto's te gebruiken voor mijn website en Social Media tenzij je voor het vastleggen van de fotoshoot duidelijk aangeeft dat je dit niet wilt. Ik werk daarom met quitclaims om duidelijke afspraken te maken over het wel en wee van het verstrekken van foto's aan derden.

AVRIEVISION is aangesloten bij de beroeps- vereniging Dutch Photographers - DuPho, zie profiel Annemarie Vriends

AVRIEVISION ©2018-2022 – Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op beeldmateriaal, die u op deze site aantreft bij AVRIEVISION of zijn gelicenceerd aan AVRIEVISION. Voor meer info Auteursrechtenkaartje

Lid van FOTOGRAAF-INFO.NL

Protocolversie Covid-19 voor fotografen

AVG - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT